2013. május 2., csütörtök

4. fejezet

Sziasztok! Sajnálom, hogy ideje nem friss, de mostanában nagyon sok problémám, és nem igazán jutott idő az írásra! Mostantól probálok gyakrabban új fejezetett hozzni!
Üdv,
Anette Black


4.fejezet

Sam és Dean egy sikolyra és azt követő hangos káromkodásra ébredt fel.
-Mégis mi a fene történt?-dörzsölte meg morcosan szemét az idősebb Winchester.
-Ez Elena hangja volt, szerintem jó lenne, ha megnézznék mi volt ez-mondta Sammy és már indult a hang irányába, Dean követte őt. A konyhába érve Elenát találták, egy feltűnően csinos, szőke hajú, mosolygós arcú nő társaságában.
-Oh Jó reggelt fiúk! Remélem nem én ébresztetelek fel titeket. Gia-nak szokása váratlanul felbukkania-szabatkozott Elena.
-Semmi gond. Bemutatnál nekünk Gia-nak-fordult Sam az említett nő felé.
-Oh természetesen. Srácok ő itt Gia, egy angyal. Castiel egyik társa, Gia ők Dean és Sam Winchester-tartotta meg Elena a bemutatást.
-Hűha ez fantasztikus! Nagyon örülök, hogy végre megismerhetlek titeket-nyújtotta kezeit a két férfinek Gia, egy eszméletlenül bájos mosoly keretében, a fiúk meglepődtek ugyan, de kezett fogtak az angyalal.
-Ok ha túl vagytok a bemutatkozáson, kész reggeli-szólt közbe Elena. Percek múlva már az asztalnál ültek és reggeleiztek, kivéve Gia-t, aki egy jojóval játszott.
-Elképesztőek ezek az emberi kütyük-vigyorgott ezer wattos mosolyal az angyal.
-Na és Gia miben nyilvánul meg az, hogy "Castiel társa" vagy?-kérdezte Sam.
-Információkat szerzzek be Raffel-ről, a terveiről és én segített toborozni angyalokat Raffael ellen. Bár a toborzás nem mindig sikerül fényesen, alacsonyabb rendű angyal vagyok, és vannak olyan angyalok, akik ez miatt szinte még szóba sem akarnak állni velem. De az információ szerzésben páratlan vagyok és remekül tudok észrevétlenül követni bárkit-válaszolt Gia miközben még mindig a jojó bűvőletében volt.
-Na és tökéletesen a frászt tudja hozzni az emberre-mondta Elena miközben nagyott kortyolt a kávéjából.
-Nocsak téged nem kért meg hogy kopogtas?-kérdezte vigyorogva Dean, és egy újabb adag rántotátt tett a tányérjára.
-De megkért, de sokkal mókásabb ha váratlanul felbukkanok. Eléggé megdöbbentett, hogy Castiel bele ment az "unalmas kopogtatásba". Bár amennyire hálás, azért hogy Elena segít neki az angyalok elbújtatásában, szerintem Castiel bármit hajlandó megtenni neki-válaszolta Gia, majd a jojózást megunva, a zsebébe rakta a játékot.
-Te is elbújtatsz angyalokat?-érdeklödött Sam.
-Sajnos én erre nem vagyok képes, nincs hozzá elég erőm. Ha végre hajtanám a szertartást, minden bizonnyal belehalnék. Castielt is borzasztóan legyengíti-felelte az angyal.
-Valóban így van?-nézett Dean érdeklődve Elenára.
-Attól függ hány angyalt bújtatt el. Mint Castiel tegnap este mondta, minden egy elbújtatott angyal miatt neki is vérét kell áldoznia. Ha egy-két angyalról van szó, nincs is semmi gond. Bár legutobb tizenöt angyalt bújtatott el, akkor nagyon kimerült, alig bírt visszaterepoltálni ide-válaszolta Elena aggodalommal a hangjában. Kopogtatás zavarta meg a beszélgetést, Elena azzonal az ajtó felé indult és kinyiitotta, Castiellel találta szembe magát.
-Szia Castiel! Gyere be-invitálta az angyalt a házba.
-Üdv mindenkinek! Gia örülök, hogy itt vagy, minnél előbb indulunk annál jobb-mondta az angyal feszült hangon.
-Na és hova, hova Cas?-kérdezte Dean.
-Egy angyalcsoportot kell elbújtatnom! Elena készen állsz, húsz angyalról van szó-nézett komolyan a nőre.
-Húsz angyal! Nem lesz sok Castiel?-kérdezte aggódva Elena.
-Kifogom bírni, muszáj lesz!-felelte az angyal kemény hangon.
-Nyugi Elena, majd mi segítünk Cassnek-állt fel az asztaltól Dean.
-Dean-nek igaza van, veletek megyünk és segítünk-mondta határozott hangon.
-Nagyon köszönöm nektek-hálálkodott Castiel, majd angyaltársa felé fordult-Gia te fogod vinni Elena-t, én pedig a fiúkat! Elena fél órán belül készen tudtok lenni?
-Persze Castiel. Dean, Sam most kaptok egy gyorstalpalót angyalmentésből-fordult Winchesterek felé a fiatal vadásznő és beszélni kezdett.
Folyt.köv.

2 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy hoztál új részt :) Remélem, most már gyakrabban fogod hozni.
    Gia nagyon aranyos :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szépen köszönöm, hogy elolvastad és hogy írtál véleményet! Na igen Gia egy cuki angyal! Az új fejezet remélhetőleg a jövő héten hozzom!
      Mégegyszer köszönöm! <3
      Annette Black

      Törlés